Alles klopt als je werkt
Petra en Margreet - EnDoor Participatie & Uitzenden

Wie zijn verantwoordelijk voor EnDoor Participatie en Uitzenden?

Margreet van der Windt en Petra de Jong kennen elkaar al meer dan 30 jaar en hebben meer dan 20 jaar samengewerkt bij UWV en haar rechtsvoorgangers. Niet alleen hun band als collega’s, maar ook hun waardevolle vriendschap heeft ervoor gezorgd, dat zij nu samen de grote sprong wagen met hun eigen bedrijf.

Door hun jarenlange ervaring, een zeer groot netwerk, SV kennis, mensenkennis, geloofwaardigheid, expertise Sociaal Domein, humor, weten zij als geen ander hoe je vraag en aanbod met elkaar kunt verbinden.

Met EnDoor Participatie en Uitzenden springen zij in het gat waar iedereen om heen staat en naar blijft kijken zonder echt concreet iets te doen: kandidaat, ondernemer, gemeente, wet- en regelgevingen, denken in oplossingen én mogelijkheden. Twee vrouwen met kennis van Sociaal Domein, met een groot netwerk aan werkgevers en aan werkzoekenden laten zien dat juist de combinatie van Commercie en Sociaal heel goed en succesvol werkt!

EnDoor Participatie en Uitzenden ontzorgt de werkgever en neemt daarbij alle gedoe van wet-en regelgeving voor haar rekening. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt met de opdrachtgever over begeleidingskosten en het uurtarief. Dit uurtarief is scherp, heel scherp!

Margreet en Petra - EnDoor Participatie & Uitzenden

Downloads:
Margreet van der Windt (pdf-document)
Petra de Jong (pdf-document)